Šampon za normalnu kosu i perut

550,00  RSD
dodatni troškovi isporuke su oko 120 din za plaćanje pouzećem

Opis

🌿 Zašto je ovaj šampon poseban? Svaki mehur šampona skriva biljnu osnovu obogaćenu prirodnim uljima i buterima koji obezbeđuju nežnu negu za vašu kosu.

💦 Napredna formula za vašu kosu i vlasište D-pantenol (B5 vitamin) ne samo da održava vlažnost, već i štiti svaku dlaku od dnevnih oštećenja. Čičkovo i orahovo ulje, poznati po svojim nutritivnim vrednostima, udružuju se kako bi podstakli rast kose i ojačali je od korena do vrha.

Prirodna detoksikacija: Vaša kosa će vam zahvaliti Prelazak na prirodne šampone može biti promena za vašu kosu. Ali uz malo strpljenja, "detox period" može biti prekretnica u postizanju zdravijeg vlasišta i bujnije kose.

🍶 Sirće: Vaša kosa će ga obožavati Nakon svakog pranja, osvežite svoju kosu mešavinom sirćeta i vode. Ovaj korak ne samo da reguliše pH kose, već i čini je mekom i sjajnom, dok istovremeno uklanja višak glicerina.

🍃 Borba protiv peruti? Imamo rešenje! Oktopiroks i etarsko ulje čajnog drveta su dva moćna sastojka koji se udružuju kako bi se efikasno borili protiv peruti. Dok oktopiroks uklanja vidljive pahuljice, etarsko ulje čajnog drveta cilja uzrok, pružajući antibakterijska i antigljivična svojstva za vaše vlasište.

🔁 Pre upotrebe, ne zaboravite... Uvek dobro promućkajte bocu kako biste osigurali ravnomerno mešanje svih aktivnih sastojaka!

Sastojci: voda, saponifikovana ulja; maslinovo, kokosovo, ricinusovo, ši buter, čičkovo i orahovo, jabukovo sirće, D - pantenol, etarska nane i čajevca, oktopiroks i ekstrakt ruzmarina.

Informacije

Kategorije
Težina
0.29 kg