Zubna pasta Cimet

350,00  RSD
dodatni troškovi isporuke su oko 120 din za plaćanje pouzećem

Opis

Zubna Pasta Cimet: Začinite svoj osmeh prirodnim sjajem! 🍂✨

🌰 Za sve ljubitelje toplih, začinskih nota cimeta, kreirali smo nešto što će vašu rutinu oralne higijene učiniti neodoljivo prijatnom. Naša Zubna Pasta Cimet, napravljena od najkvalitetnije gline i zeolita, blago i pažljivo čisti vaše zube, uklanjajući naslage i kamenac, a pritom štiti vašu zubnu gleđ sa svakim pranjem.

🍂 Potpuno prirodna i bogata antioksidantima, ova pasta blagotvorno deluje na celokupno oralno zdravlje. Etarsko ulje cimeta ne samo da vašem dahu dodaje topao i prijatan miris, već i pomaže u prirodnoj dezinfekciji usne šupljine, dok svi aktivni sastojci zajedno jačaju desni i sprečavaju nastanak paradentoze.

🧡 Odabravši našu Zubnu Pastu Cimet, osiguravate sebi osmeh obogaćen zdravljem i sjajem, bez upotrebe fluora, veštačkih boja, mirisa i konzervansa. Pogodna za vegane i sve koji vode računa o izboru proizvoda, naša pasta je više od proizvoda za čišćenje - to je vaša svakodnevna doza začinskog uživanja u ritualima nege.

🔥 Dajte svojim zubima nešto više - oplemenite svoju oralnu negu sa ukusom i osećajem koji će vas svaki put iznova oduševiti i podsetiti na toplinu i začinskost cimeta u svakom osmehu!

Zavirite u svet gde je svaki osmeh začinjen prirodnim sjajem naše Zubne Paste Cimet. 🌰✨🦷

Sastojci: Glina, zeolit, kalcijum karbonat, glicerin i etarsko ulje cimeta

Informacije

Kategorije
Težina
0.1 kg
Sastojci
eterično ulje cimeta, glicerin, glina, kalcijum karbonat, zeolit\