Zubna pasta Flašica Žalfija

350,00  RSD
dodatni troškovi isporuke su oko 120 din za plaćanje pouzećem

Opis

Zubna Pasta Flašica Žalfija: Unesite dah prirode u vašu oralnu negu! 🍃✨

🌱 Jedna flašica, mnoštvo beneficija! Naša "Zubna Pasta Flašica Žalfija" je skrojena sa idejom o unikatnoj, prirodnoj i svestranoj nezi vaših zuba i desni. Prepuna esencijalnih prirodnih sastojaka, ova pasta nije samo proizvod, već i iskustvo koje donosi harmoniju prirode direktno u vašu svakodnevnu rutinu.

🌿 Žalfija, poznata po svojim antiseptičkim i antiinflamatornim svojstvima, postala je glavni akter ove paste, aktivno se boreći protiv bakterija i upala desni. Ova herbalna sveznalica deluje takođe i kao prirodni izbeljivač, nežno radeći na uklanjanju fleka i obezbeđujući svetlucav osmeh, dok istovremeno osvežava dah sa svojom prepoznatljivom svežinom.

🌟 Koristeći "Zubna Pasta Flašica Žalfija", vi ne samo da nudite najfiniju negu svojim ustima, već i podržavate održivost i ljubav prema prirodi. Omogućavajući vam da uživate u blagodetima žalfije i istovremeno ostvarite svetlucav osmeh, ova pasta je ulaznica za svet u kojem se wellness i ekologija sreću i spajaju u harmoničnoj simbiozi.

🌼U svakoj kapljici ove paste krije se esencija prirode koja pretače svežinu i čistoću direktno na vaš osmeh. Obogatite svoju dnevnu rutinu dodatkom prirodnih elemenata i osetite kako vas nežno vodi ka zdravijem, svetlijem osmehu.

🍃✨ Osmehnite se šire, dišite slobodnije, i uverite se u moć koju donosi naša Zubna Pasta Flašica Žalfija. Pridružite se našoj misiji prema čistijem svetu i osmehu koji zrači prirodnom čistoćom i blistavošću! 🌿💖

Sastojci:  Glina, zeolit, kalcijum karbonat, glicerin, ksantan guma i etarsko ulje žalfije.

Informacije

Kategorije
Težina
0.09 kg