Zubna pasta Narandža

350,00  RSD
dodatni troškovi isporuke su oko 120 din za plaćanje pouzećem

Opis

Zubna Pasta Narandža: Počnite dan svetlo i osvežavajuće! 🍊✨

🌅 Zubna Pasta Narandža je vaša svakodnevna doza sunčevih zraka pravo iz tube! Sa temeljima prirodne gline i zeolita, ova zubna pasta ne samo da nudi nežno čišćenje i zaštitu vaše zubne gleđi, već vas i mami svojim blagim, slatkastim ukusom narandže.

🌞 Eterično ulje narandže ne pruža samo predivan, svež ukus, već i aktivno učestvuje u održavanju zdravlja vaše usne šupljine, pružajući dezinfekciju i svežinu dahom koja traje. Sa blagim abrazivnim svojstvima, pasta delikatno čisti vaše zube, uklanja naslage i kamenac, dok pozitivno utiče na jačanje desni i prevenciju paradentoze.

🍊 Ovo nije samo pasta za zube - ovo je vaš jutarnji ritual koji vas budi i ispunjava pozitivnom energijom. Bez fluora, veštačkih boja, mirisa i konzervanasa, Zubna Pasta Narandža je izbor koji poštuje vašu želju za prirodnom negom, pritom budući pogodna i za vegane.

🎉 Unesite svetlost i radost u svaki početak dana, sa osvežavajućom pastom koja vašem osmehu dodaje prirodan sjaj i neodoljivo slatkasti ukus svake jutarnje narandže!

Pružite svom jutarnjem ritualu notu svetlosti i osveženja sa našom Zubnom Pastom Narandža. 🍊✨🦷

Sastojci: Glina, zeolit, kalcijum karbonat, glicerin, etarsko ulje narandže i limuna.

Informacije

Kategorije
Težina
0.11 kg
Sastojci
eterično ulje narandže, glicerin, glina, kalcijum karbonat, zeolit\